10 koraka do savršenog poljupca

Bio to prvi poljubac ili tisućiti, svi volimo ljubiti, biti ljubljeni i biti pohvaljeni za dobro ljubljenje. Kako bi doprinijeli savršenom poljupcu, nisu dovoljni samo usne i jezik već kompletna atmosfera trenutka. Zato bacite pogled na deset koraka koji vode do tog savršenog poljupca.

kisss

1. Gledajte partnera u oči – najstrastvenijim filmskim poljupcima uvijek je prethodio onaj značajan pogled.

2. Osmijeh – lagani osmijeh na usnama ili onaj vragolasti u očima partneru signalizira da je poljubac očekivan i željen s vaše strane.

3. Približite se – nemojte čekati da se partner posve približi vama već se nađite na pola puta. Time i govorom tijela poručujete da želite taj poljubac.

4. Dodir – nježan dodir po partnerovom licu ističe bliskost i intimu poljubca koji slijedi.

5. Nagnite glavu – lagano nagnite glavu u stranu kako biste svoje usne doveli u ravninu sa partnerovim.

6. Opustite usne – bez obzira na napetost koju možda osjećate, pogotovo ukoliko vam je to prvi poljubac sa partnerom, opustite usne. Za savršeni poljubac poželjne su mekane, opuštene usne.

7. Navlažite usne – suhe i ispucane usne nisu nikad poželjne, ali ne možete prekidati trenutak kako biste ih namazali balzamom pa ih svakako lagano navlažite jezikom.

8. Zatvorite oči – mada se mnogi vole ljubiti otvorenih očiju gledajući partnera dok ga ljube, ostavite to za neki drugi put. Ovom poljupcu se prepustite zatvorenih očiju i pustite druge osjete da vas preplave.

9. Rastvorite usne – u konačnom trenutku kad ste već potpuno blizu i dok prislanjate svoje usne na partnerove, lagano ih rastvorite. Nikako ne previše, ne želite da partner pomisli da ga želite progutati.

10. Poljubac – na kraju se opustite i prepustite. Kroz poluotvorene usne s jezikom počnite istraživati partnerove usne i prilagodite se partnerovom istraživanju i ritmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>