Top 15 najromantičnijih poklona

Određeni pokloni već ulaze u klišeje darivanja, pa ih mnogi smatraju dosadnima i nedovoljno inovativnim da bi ih darivali voljenoj osobi. Ali imajte na umu da su ti pokloni sa razlogom dospjeli među klišeje. Oni su jednostavni, ali i uvijek rado prihvaćeni… Pogledajte top15 najromantičniji poklona prema našem izboru.

pokloni

1) Cvijeće – bio to jedan cvijet ili cijeli buket, zapravo je bitnije da obratite pozornost na značenje cvijeta kojeg poklanjate, te koji cvijet se vašem partneru najviše dopada. Bacite pogled i na top10 najromantičnijeg cvijeća.

2) Romantični bijeg – ponekad je najbolji poklon za održavanje i razbuktavanje veze – bijeg od svakodnevice. Bio to jedan dan ili neki produženi vikend, samo vas dvoje na mjestu prema vašem izboru bit će pravo osvježenje za vezu.

3) Nakit – sve žene vole nakit, pitanje je samo kakav. Vjerovali ili ne, investicija u nakit ne mora biti tako velika. Većina žena preferira srebro ispred zlata, a u jako moderan nakit spada tzv. bižuterija i ručno rađeni nakit koji lako možete naći već od 50-60Kn. Prvenstveno saznajte kakav stil nakita se sviđa vašoj voljenoj.

4) Plišani medo – bez obzira na godine, većina se i dalje raznježi pri pogledu na plišane životinje. Ako se još radi o medeku koji nosi natpis “Volim te”, “Nedostaješ mi” ili sl., nema ljepšeg poklona

5) Ljubavna čestitka – u većini gift-shopova možete pronaći veliki izbor simpatičnih ljubavnih čestitki sa raznim ljubavnim porukama i izjavama. Čestitku možete vrlo jednostavno napraviti i sami. Dovoljno je da iz rubrike Ljubavne izreke izaberete neki od ponuđenih citata, dodate slikicu koju skinete preko tražilica i spojite ih u wordu, pa isprintate.

6) Parfem – miris je jedan od najvažnijih uspomena koje nas snažno vežu za pojedine uspomene. I mada je prirodni miris kože najljepši, nije li prekrasan osjećaj kad zagrlite svog partnera i na vratu osjetiti neki blagi parfem? Saznajte omiljeni parfem svog partnera ili ga izaberite zajedno.

7) Čokolada – moćni afrodizijak, izvanredno čulno iskustvo, melem za nepce – kako god je nazvali, čokolada JE i uvijek će biti – kraljica poklona, uvijek rado prihvaćena u svakom društvu. Izaberite je ovisno o prilici i ukusu osobe kojoj poklanjate. Za velike gurmane i čokoladoljupce preporučam da posjetite specijalizirani dućan u potrazi za nekim novim egzotičnim okusom.

8) Karte za kino ili još bolje, filmsku premijeru – idealan poklon za sve filmoljupce, osobito ako se radi o filmu koji već duže žele pogledati…

9) Mobitel – ovaj poklon traži nešto veći izdatak, ali je idealan poklon kako biste bili u kontaktu i kada niste zajedno. Osobitu pozornost obratite i na sezonska pakiranja i ponude koje nude telefonske kompanije, izaberite komplet koji odgovara vama i svakako sa opcijom – fav broja s kojim imate povoljniju ili čak besplatnu mogućnost telefoniranja.

10) Sat – lijepi ručni sat sa simpatičnom porukicom (npr. “Vrijeme sa tobom tako brzo proleti.”) također je lijep, elegantan i rado prihvaćen poklon.

11) Spomenari – kupljeni ili ručno rađeni, spomenari sa zajedničkim fotografijama i uspomenama sa zajednički provedenih dana, svakako su prekrasan poklon.

12) Ručno rađeni pokloni – bio to okvir, neka figurica, privjesak za ključeve ili nešto sasvim deseto, ručno rađeni poklon u koji smo unijeli svoje srce, vještinu i vrijeme, jedan su od najcijenjenijih poklona.

13) Torba – poslovna torba za muškarca ili šminkerska torbica za ženu (a možda i obrnuto) također su lijep i simpatičan poklon pogotovo ako u njih ubacite čokoladu i čestitku sa odgovarajućom ljubavnom porukom.

14) Odjeća – mada je odjeću najbolje kupovati zajedno, zapravo je čin kupovanja odjeće značajan jer označava jednu ozbiljniju vezu u kojoj počinjete brinuti jedno o drugome i na taj način.

15) Make-up – većini žena nikad dosta raznobojnih sjenila, sjajila, ruževa i sl. Ipak, pripazite, nemojte kupiti crveni ruž djevojci koja se uopće ne šminka. Onda se radije odlučite za set šminke za maškare – npr. za klaunovski set, pa se zajedno s njime zabavite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>